Klubmodul henter siden
OKTOBERFEST 2018
Opret en profil eller log ind

Når du kommer ind på bestillingssiden, skal du i feltet "Indtast selvvalgt kode - skal udfyldes" indtaste en selvvalgt kode, som gælder for det selskab, du vil sidde sammen med. I skal være enige om, hvad det er for en kode, inden I tilmelder jer.

 
Eksempel: I er 10, der gerne vil sidde ved samme bord. I har aftalt, at jeres kode skal være “Superduper”. Når I så tilmelder jer enkeltvis, indtaster I hver kodeordet “Superduper”. Dette kodeord oplyser I ved indgangen og kommer derved til at sidde ved samme bord.
 
Husk at du skal logge dig på, ellers kan du ikke bestille billetter
 

OKTOBERFEST / 80''ER FEST D. 1. SEPT. 2018  

Glæd dig – det bliver igen årets absolut fedeste fest.

Der bliver fællessang, ægte tysk Oktoberfest-menu, øl i litervis og musik fra DJ Dalsgaard og herefter slår vi over i en ægte 80´er fest med Le Freak ved roret. Her fyldes dansegulvet til disco med fest og farver fra Danmarks bedste partyband.

DJ Dalsgaard
Med adskillige optrædener gennem årene ved DJ Dalsgaard om nogen, hvordan man skaber den rette stemning til en Oktoberfest. Han har gjort det siden 2011 og nu igen i 2018 stiller DJ Dalsgaard op som det festlige og underholdende indslag ved Hammel Oktoberfesten. Han sætter rammerne for den sjoveste og vildeste fest, så du ikke kan undgå at blive i godt humør.

Le Freak 
Gennem 21 år har Le Freak optrådt med egne musikalske fortolkninger af de største discohits på et utal af de danske festivaler og spillesteder og endda spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones.
Orkestret giver altid publikum en eksklusiv oplevelse, hvor ikke kun musikken, men i særdeleshed også bandes live performance er i højsædet.
Le Freak er uden tvivl Danmarks absolut bedste partyband. Se mere her
 

Arena - Hammel Idrætscenter

Oktoberfesten foregår i Hammel Idrætscenter´s Arena fra kl. 18.30 – 02.00

Kl. 19.30 starter spisningen.

Menu

Wienerschnitzel, kyllingebryst, brasede kartofler, ærter, smørsovs, peberrod, sild, kapers og citron.

Pris kr. 295,-Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
26.08.2018
Tidspunkt
01.09.2018 kl. 18.30 - 02.09.2018 kl. 02.00
Sted
Arena - Hammel idrætscenter
Antal
Total
Indtast selvvalgt kode - skal udfyldes*:
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'